Smutna rzeczywistosc: Fotki i linki (bez drastycznych zdjec) |
|
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 22 Wrzesień 2011, 13:57 Smutna rzeczywistosc: Fotki i linki (bez drastycznych zdjec) |
|
|
17-latek zabił strongmana, został powieszony
2011-09-21 22:22
Siedemnastoletni Irańczyk, który zabił nożem znanego irańskiego strongmana, został powieszony publicznie w mieście Karadż, 50 km na zachód od Teheranu - poinformowała agencja Fars.
Ruhollah Dadaszi, irański kulturysta, ciężarowiec, znany głównie jako strongman, został zabity 17 lipca w kłótni związanej z incydentem w ruchu drogowym. Nieletni zabójca Alireza Molla Soltani powiedział, że wpadł w panikę i działał w obronie własnej, gdy Dadaszi go zaatakował. 17-latka powieszono w obecności kilku tysięcy ludzi w mieście Karadż, z którego pochodził sportowiec.
źródło: wprost.pl |
|
|
|
|
 |

Wysłany: 23 Wrzesień 2011, 18:27 |
|
|
Iran daje radę. Żal mi tylko było kobiet które na plaży w Czarnogórze opalały się i kąpały w ubraniach... To przegięcie. |
|
|
"Inni życie za pysk trzymają krótko
pieprzyć marny los pod gołą żarówką!"
"Czy to biznes, życie, street, mówię wam
Nikt ci kurwa nie da, jak nie weźmiesz sobie sam" |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 29 Kwiecień 2012, 10:45 |
|
|
Drastyczne ale skuteczne |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 8 Wrzesień 2012, 08:02 |
|
|
maximus83 napisał/a: | Drastyczne ale skuteczne | ale co skuteczne że zabił gościa w obronie własnej czy że go powiesili bo próbował się bronić przed celebrytą, taka sama sytuacja jak u nas z młodym Zientarski tyle że to on zabija i rozjeżdża ludzi i jest bezkarny, sądy i kara dla biedaków, jak masz kasę i jesteś znany możesz robić wszystko, bo nie sądzę żeby 17letni młokos wyskoczył pierwszy do strongmena |
|
|
|
 |
SW: Taekwondo
|
Wysłany: 15 Październik 2012, 18:25 |
|
|
a może wyskoczył, jaki problem cichaczem wbić nóż w plecy? |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 16 Październik 2012, 11:44 |
|
|
moze wyskoczyl moze nie...nie bylo procesu nie udowodniono ze zaatakowal jako pierwszy... |
|
|
|
 |

|
Wysłany: 22 Październik 2012, 20:28 |
|
|
nicea87 napisał/a: | a może wyskoczył, jaki problem cichaczem wbić nóż w plecy? |
Zwłaszcza podczas kłótni związanej z incydentem drogowym. No nie, nie ma żadnego problemu cichaczem wbić nóż w plecy ! |
|
|
Do niczego się nie przywiązywac . Niczego sie nie wyrzekać" |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 15 Sierpień 2013, 16:39 |
|
|
Rzadko kiedy można spotkać sprawiedliwość na tym świecie |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 23:07 |
|
|
Stało się nie daleko mnie, może ktoś słyszał. http://www.kurierlubelski...nosci,id,t.html Ja nie wiem, po co gdzieś ciągają, chcą karać 15 lata. Skoro przed dwoma starszymi napastnikami próbował się obronić,, ocalić swoje życie. Nie wiem, może za mało mam doświadczenia w SW. Ale chłopak ocalił swoje życie, i się obronił. A jak się skończyło tak się skończyło, jego mogli też zatłuc. Wiec po co to wszystko.... |
|
|
|
 |
SW: Capoeira
Wiek: 26 Dołączył: 22 Cze 2011 Posty: 31 Skąd: Dolny Śląsk
|
Wysłany: 28 Sierpień 2013, 00:22 |
|
|
Pewnie nie był to pierwszy raz jak go zaczepiali i dlatego wziął ze sobą nóż, normalnie pewnie by nie zareagował od razu rzucając się z kosą na gości, podejrzewam, że wcześniej już się nad nim znęcali i to był sposób desperackiej obrony. Tym bardziej, że jak ktoś jest nową ofiarą to rzadko takie typy zaczynają od walenia w pysk, najpierw są zaczepki słowne, wyzwiska - takie badanie terenu, tutaj już myśleli, że wiedzą na co sobie mogą pozwolić i nie robili tego pierwszy raz. Tak bym to interpretował ale to tylko moje domysły. |
|
|
|
 |

SW: Karate
|
|
|
 |
|