[ Vortal Budo ] - najwiekszy w Polsce vortal o tematyce sztuki i sporty walki
In BOX Rejestracja    Zaloguj
 FORUM | SZUKAJ | GOOGLE | WARN | GRUPY | UŻYTKOWNICY | REGULAMIN | REDAKCJA PROFIL | PANEL IGNORUJ 
MMANEWS | RAY SEFO | REKLAMA KNAJPA | FORUM BAD-BOY
DZIADY w Budojo...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu BUDO Strona Główna : AIKIDO
Strona 2 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Prorock Płeć:Mężczyzna
1500-1999

ma: aikido
PostWysłany: 1 Listopad 2003, 23:08     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Gregos_28 napisał:
Prorock...chyba juz dotarles do domu?
Długa droga, a zdjęcia zamieszczam poniżej.

W tle pokaz filmów: Kurosawa - "Sanshiro Sugata" czyli "Saga o Judo"

Filmy komentuje sam b.ambasador vel Redakcja

Dojo ma być gotowe lada chwilę, podłogi i okna już są. Pierwszy trening podobno w środę. W tle bije jasnośc z drzwi prowadzących do sali nauki kenjutsu, aktualnie zamieszkanej. Czyżby program uchideshi się już rozpoczął?

Film z pokazem starych mistrzów, Nakayama, Ueshiba i Zen'ya pochłonął widzów bez reszty.

Na imprezach Budojo kuchnią zajmują się mistrzowie wszechsztuk.

Klub dyskusyjny otwiera swoje podwoje.

Zdjęcie zbiorowe nr1

Zdjęcie zbiorowe nr2

Hej szable w dłoń. Porando Musashi.

Powrót z Budojo przez pole kapusty.

Z tego zacisznego miejsca widać w oddali światła wielkiego miasta.

Cały autobus czyta Budojo

Wszyscy w metrze czytają Budojo

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_Samuel_
0-499

PostWysłany: 1 Listopad 2003, 23:50     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Damn... a ja akurat musialem do domu do Sosnowca jechac i po grobach lazic... Sad ...
Prorock: Wszystkich was bede we wtorek na treningu wypytywal jak bylo. O.

Samuel
(aka Maciek)

no hope = no fear
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Sapo Płeć:Mężczyzna
0-499

PostWysłany: 2 Listopad 2003, 00:32     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

...no, Prorock.... foto-reportaż bardzo fajny Smile Shocked Smile Shocked Smile
ale zdjęć cyknąłeś chyba więcęj, więc proszę o jeszcze (tak, jak gdybym nie widział tego na własne oczy)

indywidualne treningi trwały jeszcze długo po tym jak poszliście Smile

mam nadzieję, że kapusta nie zraziła nikogo Wink wszak to nie nasza zasługa, ale to Warszawa przecie..... i to Ursynów Wink

Jusi, Jusi, za szybko się poddałaś Sad pochodziłabyś jeszcze z godzinę, a zapach grila naprowadziłby Cię na właściwą DROGĘ

pordrowienia dla uczestników i niebyłych Twisted Evil

Najstarszy klub aikido w Warszawie http://aikido.wsisiz.edu.pl/
...ale ma najmłodsze dojo: http://www.budojo.pl

Jusi Płeć:Kobieta
1000-1499

PostWysłany: 2 Listopad 2003, 12:40     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Sapo napisał:
ale zdjęć cyknąłeś chyba więcęj, więc proszę o jeszcze (tak, jak gdybym nie widział tego na własne oczy)

indywidualne treningi trwały jeszcze długo po tym jak poszliście Smile

mam nadzieję, że kapusta nie zraziła nikogo Wink wszak to nie nasza zasługa, ale to Warszawa przecie..... i to Ursynów Wink

Jusi, Jusi, za szybko się poddałaś Sad pochodziłabyś jeszcze z godzinę, a zapach grila naprowadziłby Cię na właściwą DROGĘ

pordrowienia dla uczestników i niebyłych Twisted Evil

Sapo chodziłam z godzinkę :/ Żałuję strasznie Sad

Dance or die Smile
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Prorock Płeć:Mężczyzna
1500-1999

ma: aikido
PostWysłany: 2 Listopad 2003, 13:20     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Sapo napisał:
Zdjęć zrobiłem mało, było ciemno, fotografowałem tylko tych, co się nie kryli po kątach.

Sapo napisał:
Wystarczyło się kierować na pole kapusty. Laughing :wink
Gregos_28
0-499

PostWysłany: 2 Listopad 2003, 13:27     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Mam propozycje...aby do czasu kiedy jeszcze jest ta kapusta...zorganizowac jakies tameshigiri albo kenjutsu...a potem starym zwyczajem kapusniaczek...bigosik...golabki...no co tam jeszcze...a pamietacie taki filmik "Kapusniaczek"?
Jadzmy kapuste kraj potrzebuje gazu!!! Smile

"Przyjemna jest droga na skróty, codzienna walka jest droga do celu."
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

GrafRamolo Płeć:Mężczyzna
1000-1499

PostWysłany: 2 Listopad 2003, 15:18     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

To kiedy ten pierwszy trening czwartek czy sroda w koncu?
1000-1499

PostWysłany: 2 Listopad 2003, 22:33     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Gregos_28 napisał:
Prosze o jakies fotki...niech Jusi przynajmniej obejrzy jak "DZIADOWALISMY"...
Prorock...chyba juz dotarles do domu?

Mam nadzieję,że następnym razem będę "Dziadować" z wami Wink

Dance or die Smile

Łabędź Płeć:Mężczyzna
2000-2499

PostWysłany: 3 Listopad 2003, 09:07     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

No Redakcjo Exclamation Exclamation Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Strzeż sie mego gniewu Exclamation :2gunfire: :splat: :bad-words:
Posłaniec z zaproszeniem na kredowym papierze nie dotarł do mych drzwi i w ogóle jakies cicho sza było. To troche dziwne, bo wydawałoby sie, że powinno zależeć na szerokim kregu uczestników, ŻE O ZASŁUŻONYCH CZŁONKACH ZAŁOŻYCIELACH STOWARZYSZENIA NIE WSPOMNĘ :bad-words: :bad-words: :bad-words:

Histeryczne pragnienie bycia doskonałym przeszkadza by mieć ciekawsze życie. zasłyszane Cool Razz
COMBOL
0-499

PostWysłany: 3 Listopad 2003, 09:28     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

A ci co byli ...... jakie wrazenia? podobało się?

Najstarszy klub aikido w Warszawie www.aikikai.w.pl Najnowsze dojo www.budojo.pl/dojo/
pekar Płeć:Mężczyzna
0-499

PostWysłany: 8 Listopad 2003, 18:09     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Combol! A czy ja cię tam na zdjęciach przypadkiem nie widziałem cwaniaczku!?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
smile
0-499

PostWysłany: 8 Listopad 2003, 20:09     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

pekar napisał:
Combol! A czy ja cię tam na zdjęciach przypadkiem nie widziałem cwaniaczku!?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Pekar jak Combol zaiwania tam codziennie to chce wiedzieć, czy się chociaż podoba. Ty to zaraz porządnego człowieka od czci i wiary....
:2gunfire: Smile

pekar Płeć:Mężczyzna
0-499

PostWysłany: 9 Listopad 2003, 14:37     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Very Happy Very Happy Very Happy ja tak... ot po prostu... żeby zagaić Embarassed Embarassed Embarassed
1000-1499

PostWysłany: 9 Listopad 2003, 20:27     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

pekar napisał:
Very Happy Very Happy Very Happy ja tak... ot po prostu... żeby zagaić Embarassed Embarassed Embarassed

zagaić?A chcecie coś siać?

Dance or die Smile

Jeżyk Płeć:Mężczyzna
1000-1499

PostWysłany: 11 Listopad 2003, 10:21     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Łabędź napisał:
No Redakcjo Exclamation Exclamation Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Strzeż sie mego gniewu Exclamation :2gunfire: :splat: :bad-words:
Posłaniec z zaproszeniem na kredowym papierze nie dotarł do mych drzwi i w ogóle jakies cicho sza było. To troche dziwne, bo wydawałoby sie, że powinno zależeć na szerokim kregu uczestników, ŻE O ZASŁUŻONYCH CZŁONKACH ZAŁOŻYCIELACH STOWARZYSZENIA NIE WSPOMNĘ :bad-words: :bad-words: :bad-words:

Boi się nas

Miecz..., czy nie-miecz oto jest pytanie
Strona 2 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona Główna VB  ::  BUDO Strona Główna : AIKIDO