[ Vortal Budo ] - najwiekszy w Polsce vortal o tematyce sztuki i sporty walki
In BOX Rejestracja    Zaloguj
 FORUM | SZUKAJ | GOOGLE | WARN | GRUPY | UŻYTKOWNICY | REGULAMIN | REDAKCJA PROFIL | PANEL IGNORUJ 
MMANEWS | RAY SEFO | REKLAMA KNAJPA | FORUM BAD-BOY
Sylwester w BUDOJO - zaproszenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu BUDO Strona Główna : AIKIDO
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
COMBOL
0-499

PostWysłany: 30 Grudzień 2003, 12:30    Sylwester w BUDOJO - zaproszenie Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Jakby kto miał ochotę na spędzenie sylwestra w kimonie i na macie to BUDOJO zaprasza.

http://www.budojo.pl/dojo/

Najstarszy klub aikido w Warszawie www.aikikai.w.pl Najnowsze dojo www.budojo.pl/dojo/
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
qhar
0-499

PostWysłany: 1 Styczeń 2004, 22:34     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

jak bylo ? czekamy na relacje Smile ...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

redakcja budojo Płeć:Mężczyzna
500-999

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 02:35     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

qhar napisał:
jak bylo ? czekamy na relacje Smile ...

Prorock i Gregos dokumentowali, ale czy zechcą ujawnić...? Laughing Rolling Eyes Laughing

A w Budojo !
Kenjutsu, aikido, batto, kyudo,
www.budojo.pl
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Łabędź Płeć:Mężczyzna
2000-2499

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 10:29     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

No Jureczku, nie tylko oni; prasa centralna w dodatkach regionalnych również. Baardzo pouczające. Ja na przykład dowiedzialem sie, ze "masz czwartego dana na czarnym pasie, w Polsce tym samym moga sie pochwalić jeszcze trzy osoby" Razz Smile Shocked Te dany to jak wycinanka na pase łowickim?? Rolling Eyes Rolling Eyes Kurde musze na swoim tez to zrobic Wink Smile

A takze że tu cytat (mam nadzieję ze autoryzowany) -" -Parę miesięcy temu założyłem Stowarzyszenie Aikido..." Brawo, to jakieś nowe czy to samo które zakładałeś z innymi osobami w 1987?
Acha, na koniec wypada wspomnieć ze
"- Wszyscy byli zachwyceni. Niektórzytwierdzili, ze to najlepszy sylwester w ich życiu - przekonywał ambasador' Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Histeryczne pragnienie bycia doskonałym przeszkadza by mieć ciekawsze życie. zasłyszane Cool Razz
Gregos_28
0-499

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 11:19     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Cos tam dokumentowalismy...i jak tylko uporam sie z wyborem fotek to cos fajnego z jakims zlosliwym komentarzem zamieszcze, aby Forumowicze mogli sie pastwic nad "Budojo"...
A w imieniu swoim i moich bliskich potwierdzam to o czym napisal Labadz, ze Sylwester 2003 byl udany...
Wielkie brava i podziekowania ze mile chwile przy muzyce, ktora moglismy uslyszec dzieki Pani Marysi...
:drinking: tak jak nie przepadam za sake to to, ktore wypilsmy wznoszac toasty Noworaczne smakowalo mi wybitnie...
Ciekawe jak smakuje kanadyjskie pivko...ale Szczepan umiejetnie probuje sie wykrecic nie Kanadyjskim sienem Smile

"Przyjemna jest droga na skróty, codzienna walka jest droga do celu."
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

500-999

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 12:47     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Łabędź napisał:
No Jureczku, nie tylko oni; prasa centralna w dodatkach regionalnych również. Baardzo pouczające. Ja na przykład dowiedzialem sie, ze "masz czwartego dana na czarnym pasie, w Polsce tym samym moga sie pochwalić jeszcze trzy osoby" Razz Smile Shocked Te dany to jak wycinanka na pase łowickim?? Rolling Eyes Rolling Eyes Kurde musze na swoim tez to zrobic Wink Smile

A takze że tu cytat (mam nadzieję ze autoryzowany) -" -Parę miesięcy temu założyłem Stowarzyszenie Aikido..." Brawo, to jakieś nowe czy to samo które zakładałeś z innymi osobami w 1987?
Acha, na koniec wypada wspomnieć ze
"- Wszyscy byli zachwyceni. Niektórzytwierdzili, ze to najlepszy sylwester w ich życiu - przekonywał ambasador' Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

biegnę kupić prasę bo nie widziałem jeszcze tego tekstu, niestety ani tekst ani zdjęcia nie były autoryzowane, a zatem wolna twórczość reportera gazety po kilku pokaźnych piwkach. Nie sądzę by zamieścili sprostowanie. Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Smile Smile Smile

A w Budojo !
www.budojo.pl
500-999

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 14:13     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Mam gazetę, niezły pasztecik, na zdjęciu niewiele można zobaczyć ciemne i ponure jakieś, a teksty nie wiadomo skąd, gość pomylił ośrodek ze stowarzyszeniem, ośrodek ma parę miesięcy a stowarzyszenie 15 lat, ale dla reportera dodatku regionalnego czołowej gazety "wsio ryba".
Pozostałe kwestie no comments bo ręce opadają.
Ale zawszeć to jakaś reklama dla Budojo. Smile Smile Smile Cool Cool Cool Smile Smile Smile

A w Budojo !
www.budojo.pl
Szczepan Płeć:Mężczyzna
Pożeracz niedźwiedzi
moderator

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 16:52     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

.........hmhm...........moze podczas tego wywiadu, wszyscy byli po kilku pokaznych sake? Stad sie informacje "pomieszaly"???

ps Majka pyta, czy sake piliscie na zimno czy na goraca? Laughing

Szczepan Janczuk
Przeczytaj o aikido: http://aikido-lista.budo.net.pl
http://www.aikidolaforge.com
...ask for divine protection Ame no Murakumo Kuki Samuhara no Ryuo
Prorock Płeć:Mężczyzna
1500-1999

ma: aikido
PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 17:38     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:
.........hmhm...........moze podczas tego wywiadu, wszyscy byli po kilku pokaznych sake? Stad sie informacje "pomieszaly"???

Sake bardzo smakowita, takiej wcześniej nie piłem.
Wersja chłodna.

agatas
0-499

PostWysłany: 2 Styczeń 2004, 21:05     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Kilka dokumentow ponizej /moze sie dluugo ladowac/ ....

... byl sylwestrowy treninig ...

... byla muzyka ...

... przygotowanie do powitania Nowego Roku (i przy okazji chwila dla reporterow z gazety Wink)...

... 01.01.2004 godzina: 00:00:01 ...

... pierwsze w Nowym Roku Tameshigiri ...

.. byl toast sake /sake na zimno bo podobno tylko gorsze sake pija sie na cieplo, a ta byla darem od "powaznego goscia" Smile/ ...

... bylo rozpijanie mlodego pokolenia aikidokow ...

... no i byly tez pierwsze ofiary ...

... a pozniej zostal juz tylko powrot do domow.

500-999

PostWysłany: 3 Styczeń 2004, 01:52     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:

Ładne fotki, te autoryzuję, nawet nie widać po mnie ilości sake :drinking:

Majka, co do sake zasada jest prosta podłe gatunki pijemy na gorąco, te lepsze na zimno. W Budojo serwujemy na zimno, gatunek wybierałem osobiście.

ps.Mr.Smail niestety nie stawił się na wyzwanie,musiałem ciąć stare tatami Smile Smile Smile

A w Budojo !
www.budojo.pl
Przemek Płeć:Mężczyzna
1000-1499

PostWysłany: 3 Styczeń 2004, 11:26     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

jak to "ciąć stare tatami"????
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gambit Płeć:Mężczyzna
2000-2499

PostWysłany: 3 Styczeń 2004, 13:33     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Kurde, jak to, tak to poczytaj dwa ostatnie numeru BUDOJO, to się dowiesz co jak dlaczego i w ogóle. Smile

"Dlatego sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki"
Sun Tzu
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

500-999

PostWysłany: 4 Styczeń 2004, 23:13     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

Gambit napisał:
Kurde, jak to, tak to poczytaj dwa ostatnie numeru BUDOJO, to się dowiesz co jak dlaczego i w ogóle. Smile

Cool Cool Oczywiście Gambit ma rację wszystko można przeczytać, ale dla nieczytelników Budojo uprzejmie wyjaśniam: jedną z bardziej popularnych form testowania cięcia ostrym mieczem japońskim jest tameshigiri np. przecinanie starych (lub nowych) z rolownych i namoczonych tatami omote. Gdy braknie godnego przeciwnika zatem można ciąć stare tatami.Wink Confused Wink

A w Budojo !
www.budojo.pl
qhar
0-499

PostWysłany: 5 Styczeń 2004, 11:28     Dodaj użytkownika do Listy Ignorowania Odpowiedz z cytatem

a gdzie mozna takie tatami dostac , zarowno te nowe jak i stare do ciecia ? nie mam na czym spac a takie tatmi to sama przyjemnoc do spania Smile Very Happy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona Główna VB  ::  BUDO Strona Główna : AIKIDO