|
Autor |
Wiadomość |

Wiek: 108 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 498 Skąd: z Sodomy i Gomory
|
Wysłany: 10 Marzec 2007, 15:46 |
|
|
To napisz do kershawa. Chetnie ci podeślą, plus pare cześci zamiennych |
|
|
Where I walk, I walk alone
Where I fight, I fight alone
Where, where is a man, who can stand against me? |
|
|
|
|
 |
Wiek: 38 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 30 Skąd: z drugiej strony Cienia
|
Wysłany: 10 Marzec 2007, 16:27 |
|
|
tak chyba zrobie;) moze od razu dostane odpowiedz co tam lata bo ewidentnie przy otwartym ostrzu cos goni w srodku, ale samo ostrze i lock jest superstabilny, i to sie dzieje tylko przy otwartym wiec podejrzewam ze to sprezyna goni. Mail do supportu jest na ich stronie? |
|
|
--== B u s h i n o i c h i g o n ==-- |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 10 Marzec 2007, 17:35 |
|
|
ibm.pc napisał/a: | nie wiem bladeplaya tez nie mam, po prostu jak jest otwarty to cos w srodku lata, a nie mam takiego malego torxa na razie zeby go rozkrecic;) |
Tam nie ma co latać, możliwe że słyszysz cykanie przełącznika On/Off. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 10 Marzec 2007, 18:15 |
|
|
no wlasnie tez tak myslalem, ze albo cos nie tak ze sprezyna, albo ten przelacznik, tylko nie wiem jak on jest zbudowany bo nie mam akurat takiego torxa zeby zobaczyc, a jak go przytrzymam z zewnatrz to tez lata.. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 11 Marzec 2007, 16:52 |
|
|
dziekuje bogu ze u mnie nic nie lata .czytalem gdzies na forum ze ktos mial slady po cytrynie i po musztardzie w jakims nozu u cyclona tego nie zaobserwowalem
ppozdrawiam i polecam |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 11 Marzec 2007, 16:54 |
|
|
a co do torx to kupilem taki zestaw do telefonow komorkowych i tam sa takie ktore pasuja do osi jak i do obudowy jakies 15 zeta |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 11 Marzec 2007, 22:49 |
|
|
no u mnie tez sie pojawila powierzchniowa rdza, na razie tam gdzie ja bylo widac to sobie poradzilem, tez sobie zamowilem z alledrogo zestaw torxow wiec go rozkrece i zobacze co w srodku. Mam nadzieje ze nie bedzie zbyt czesto lapal takich ognisk, nasmaruje go to zobaczymy. |
|
|
|
|
|
|
 |

Wiek: 108 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 498 Skąd: z Sodomy i Gomory
|
Wysłany: 14 Marzec 2007, 18:18 |
|
|
No to drodzy forumowicze zgodnie z obietnicą przesyłam fotki zawartości paczki od kershawa. Czekałem niecałe 2 tygodnie od momentu zgłoszenia
Jak to mówią, jedno zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów.
Ktoś sobie kiedyś zażartował, że serwis kershawa przyśle ci wszystko tylko nie ostrze. Na szczęście ten żart to prawda |
|
|
Where I walk, I walk alone
Where I fight, I fight alone
Where, where is a man, who can stand against me? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: 18 Marzec 2007, 23:54 |
|
|
a jak jest z tym zgloszeniem do serwisu moze tak krok po kroku bedzie latwiej mi cokolwiek poradzic gdyby cos skoro jest okazja dlaczego nie
z gory dzieki |
|
|
|
 |
|
Wysłany: 19 Marzec 2007, 16:23 |
|
|
deprawator, niestety ten żart to nie prawda....
Ja poprosiłem o tension bara, i ten piękny breloczek z wymiennymi torxami, ale dostałem tylko tension bar, ale za to gustownie zapakowany w stalowe linersy, z aluminiowymi okladkami, a żeby uwiarygodnić działanie tej spreżyny firma Kershaw, dodała zamontowane ostrze do tego zestawu, czyli w skrócie wysłali mi cały nóż. Dalej w to nie mogę uwierzyć ale wygląda na to ze to jest funkcjonalna wersja, nie żadna makieta... Tnie tak samo jak egzemplarz który już posiadałem, i dalej nie wiem gdzie jest haczyk, przesyłka była adresowana do mnie, bez rachunku itp więc życzyłbym wszystkim firmom brać przykład z Kershawa i tak traktować klientów. |
|
|
|
|
|
|
 |
|